Klant uitgelicht: Cowboy

Wij zijn trots op onze klanten en dat laten we graag zien!

Jesse
Geplaatst door: Jesse
Datum: donderdag 13-06-2024

Het Belgische fietsenmerk Cowboy is niet meer weg te denken op de fietspaden. Ook hier in Amsterdam razen de hippe e-bikes overal waar je kijkt voorbij. Voor de promotie van een van Cowboy’s nieuwste modellen hebben wij een aantal mooie producten bedrukt.

Innovatieve E-bikes

Cowboy staat bekend om zijn innovatieve benadering van stedelijke mobiliteit. Sinds hun oprichting in 2017 hebben ze een indrukwekkende reputatie opgebouwd met hun strakke, moderne ontwerpen en geavanceerde technologieën. Elk model van Cowboy is uitgerust met slimme functies zoals automatische motorondersteuning, geïntegreerde verlichting, en een app die je route en batterijstatus in real-time bijhoudt. Deze focus op technologie en gebruiksgemak heeft ervoor gezorgd dat Cowboy zich onderscheidt in de competitieve markt van e-bikes.


Stijlvol en functioneel design

Wat Cowboy echt bijzonder maakt, is de combinatie van stijlvol design en functionaliteit. De minimalistische esthetiek van hun fietsen spreekt een breed publiek aan, van jonge professionals tot doorgewinterde stadsbewoners. De fietsen zijn lichtgewicht, wat ze perfect maakt voor het drukke stadsleven, en het strakke, moderne design zorgt ervoor dat ze opvallen in de massa. Deze balans tussen vorm en functie maakt Cowboy tot een favoriet onder fietsers die op zoek zijn naar zowel stijl als prestatie.

Onze samenwerking met Cowboy

Voor de promotie van Cowboy's nieuwste model hebben wij bij Drukbedrijf. een aantal mooie producten bedrukt die de merkidentiteit van Cowboy perfect weergeven. Zo hebben we deze duurzame canvas tassen van Stanley Stella bedrukt die gemaakt zijn van organisch textiel en gerecyclede vezels. Ook hebben we posters van hun nieuwste E-bike gedrukt. Het strakke ontwerp sluit naadloos aan bij de uitstraling van Cowboy.

Toekomstige plannen

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Cowboy. Met hun voortdurende innovaties en toewijding aan kwaliteit blijven ze een voorloper in de wereld van e-bikes. Wij zijn daarom trots op onze samenwerking met een merk dat niet alleen oog heeft voor esthetiek en technologie, maar ook voor duurzaamheid en klanttevredenheid. We kijken uit naar de lancering van nog meer spannende producten en projecten in de toekomst.

Bij Drukbedrijf worden we heel enthousiast van dit soort samenwerkingen. Heb je nou ook zo'n leuke project? Vraag hier een offerte aan!