Hoe stoepborden jouw winkel vol kunnen krijgen

Zet een reclame stoepbord voor je deur en haal klanten binnen.

Jesse
Geplaatst door: Jesse
Datum: maandag 10-06-2024

Als je door winkelstraten loopt, kun je ze niet missen: stoepborden. Dit populair promotiemiddel is ideaal voor winkeliers om voorbijgangers naar binnen te lokken. Vooral tijdens uitverkoopperiodes zijn ze enorm effectief. In deze blog laten we je zien hoe stoepborden ervoor kunnen zorgen dat jouw winkel binnenkort vol zit.

Doelen van stoepborden

Stoepborden zijn er in allerlei soorten en maten en je kunt zo op verschillende manieren inzetten. Let als je door de stad loopt maar eens op de variëteit aan verschillende boodschappen. Sommige bedrijven gebruiken stoepborden om tijdelijke acties en campagnes onder de aandacht te brengen met wisselende posters. Andere kiezen voor een permanente boodschap, zoals een bedrijfslogo, naam of slogan. Wat ook goed werkt is humor! Een grappige slogan of een lollig design trekt meer aandacht en zorgt ook voor een hogere merkwaardering.

Soorten stoepborden

Er zijn diverse soorten stoepborden beschikbaar, ieder met hun eigen voordelen. Zo zijn er borden met plastic lijsten waarin tijdelijke posters geplaatst kunnen worden. Sommige stoepborden staan op een standaard, terwijl andere zwaarder zijn gemaakt met een voet gevuld met zand of water voor extra stabiliteit bij harde wind. Voor een klassiekere uitstraling kun je kiezen voor een sandwichbord.

De kracht van stoepborden

Stoepborden zijn een kosteneffectieve en toegankelijke manier om reclame te maken. Dit maakt ze populair onder winkeliers en bedrijven met een fysieke locatie. In drukke winkelstraten kan het een uitdaging zijn om op te vallen. Naast stoepborden kunnen gevelreclame en lichtbakken boven je zaak helpen om de zichtbaarheid te vergroten. Echter, deze middelen zijn minder geschikt voor het communiceren van tijdelijke aanbiedingen of specifieke boodschappen. Stoepborden zijn daarentegen ideaal om actuele informatie te delen en je winkel extra op te laten vallen.

Met stoepborden kun je dus veel bereiken, van het trekken van klanten tot het communiceren van je tijdelijke actie. Ze vormen een onmisbaar onderdeel van de marketingmix voor elke retailer die op wil vallen in een drukke winkelstraat. Zorg ervoor dat jouw stoepbord opvalt met een creatieve boodschap of een opvallend design, en zie hoe je winkel drukker wordt dan ooit tevoren!

Tips voor het gebruiken van stoepborden:

  • Creativiteit: Gebruik opvallende kleuren en pakkende teksten.
  • Locatie: Plaats het stoepbord op een strategische plek waar veel voorbijgangers komen.
  • Dynamiek: Wissel regelmatig van boodschap om interesse te blijven wekken.
  • Onderhoud: Zorg dat je stoepbord schoon en leesbaar blijft.

Met deze tips en inzichten ben je klaar om je stoepbord effectief in te zetten en je winkel vol te krijgen. Bestel hier stoepborden. Veel succes!