Print on Demand: Versturen naar elke locatie!

Gepersonaliseerd samenwerken voor de creatieve expert.

Jesse
Geplaatst door: Jesse
Datum: donderdag 27-06-2024

Wat is Print on Demand?

Printing on Demand (POD) is een handige methode om gepersonaliseerde producten te laten maken en direct te verkopen aan klanten. Met deze methode kun je producten op maat maken voor persoonlijk gebruik of voor online bedrijfsactiviteiten.

Wij sturen jouw bestelling automatisch naar onze drukkerij. Dit betekent dat er geen voorraad is en dat de goederen geen beheer, opslag of beveiliging nodig hebben. Door Drukbedrijf Print on Demand te gebruiken, kun je de behoefte aan voorraad elimineren en de productiekosten verlagen, omdat elk artikel alleen wordt gemaakt wanneer er een bestelling wordt geplaatst.

Zo werkt Print on Demand bij Drukbedrijf:

  1. Word POD-partner van Drukbedrijf
  2. Start met verkopen
  3. Wij produceren
  4. Wij leveren

Voor wie is Print on Demand geschikt?

Ontwerpers: Perfect voor makers die producten willen verkopen in hun online winkel.

Eigenaren van e-commercewinkels: Ideaal voor degenen die een online winkel willen beginnen met aangepaste producten op toonaangevende e-commerceplatforms.

Wereldwijde ondernemingen: POD is ideaal voor bedrijven die internationaal willen opereren met een breed scala aan printopties tegen concurrerende prijzen.

De voordelen van Print on Demand

  • Laag risico: Je hoeft geen fysieke winkel te huren of personeel in te schakelen. Dit maakt online zakendoen met POD een laag risico onderneming.
  • Gemak: Het hele proces, van productie tot levering, wordt door ons afgehandeld. Dit betekent dat je je kunt concentreren op het ontwerpen en verkopen van je producten zonder je zorgen te maken over logistiek en voorraadbeheer.
  • Eigen baas: Met POD ben je je eigen baas. Je kunt risico’s nemen en beslissingen op maat maken, wat je de vrijheid geeft om je bedrijf naar eigen inzicht te runnen.
  • Wereldwijd bereik: Met POD kun je eenvoudig een wereldwijd klantenbestand bereiken. Verkoop je aangepaste producten zowel lokaal als internationaal en bereik klanten over de hele wereld.
  • Unieke producten: POD biedt een breed scala aan productcategorieën en aanpassingsopties. Wees creatief met je ontwerpen en begin met het verkopen van unieke merchandise zoals t-shirts, hoodies, muurkunst en meer. Onze productcatalogus bevat honderden artikelen om uit te kiezen.

Welke producten zijn geschikt voor POD?

Door ons ruime assortiment aan drukwerkproducten kun je alles onder één dak laten drukken. Dit zijn de populairste POD producten:

Print on Demand partner worden? Meld je dan hier aan.