Zomerproducten: maak de zomer onvergetelijk met deze bedrukte must-haves!

Laat je inspireren door deze creatieve zomergadget.

Jesse
Geplaatst door: Jesse
Datum: dinsdag 23-07-2024

Ah, de zomer is eindelijk hier! Het seizoen van zon, zee en strand roept op om te ontspannen en op avontuur te gaan. Maar waarom zou je ook niet je bedrijf een beetje zonneschijn geven? Met bedrukte zomerproducten kan je jouw merk overal laten schitteren, van het strand tot de bergen en ver daarbuiten. Het is altijd leuk om je merk of bedrijf te promoten met zomerse gadgets die niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens handig!

Geef je klanten een zomerpakket mee – niet alleen om de klantrelatie te versterken, maar ook als een krachtig promotiemiddel voor je merk.

Oneindig plezier met deze zomerse must-haves

  • Ontspannen in stijl: Geniet van de zon in stijl met bedrukte strandstoelen die eenvoudig op te zetten en op te slaan zijn. Laat ze bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam wat zorgt voor een sfeervol terras, zowel voor in de binnentuin van een kantoor als op een horeca locatie.
  • Spelletjes met een twist: Wie houdt er niet van een potje jeu de boules, vooral als het bedrukt is met jouw logo? Of wat dacht je van kaartspelletjes die gemakkelijk in de tas passen en overal mee naartoe kunnen worden genomen? Combineer dit met een bidon en beachball set voor urenlang vermaak in de zon. Deze zomer accessoires zorgen niet alleen voor plezier, maar promoten je merk op een speelse manier.
  • Groetjes vanuit jouw vakantiebestemming: Wens je klanten een fijne zomervakantie en stuur een persoonlijk kaartje. Het is attent, het wordt altijd gewaardeerd, en het verspreidt jouw merkboodschap verder dan je zou verwachten. Met ons ruime aanbod kaarten en bijpassende enveloppen kun je eenvoudig je zomerse groeten delen.
  • Blijf opgeladen: Tijdens de zomerperiode komen klanten vaak op plekken waar stopcontacten schaars zijn. Laat je klanten niet zonder stroom zitten. Een powerbank is dan een absolute must-have! Perfect voor onderweg, op het strand of waar de zomerse avonturen je ook heen leiden. 

Koeltas of zomerspelletjes bedrukken

 

Houd het koel en ga de hitte tegen met deze gadgets

Zomerhitte kan een uitdaging zijn, maar met deze gadgets maak je van de warmte jouw voordeel! Of je nu op zoek bent naar manieren om jezelf koel te houden of praktische oplossingen om je zomerse spullen mee te nemen, hier zijn onze top keuzes voor gadgets die jouw klanten zeker zullen waarderen.

  • Waterpret essentials: Maak je klanten klaar voor een zomer vol waterplezier met bedrukte handdoeken en luchtbedden die elke duik omtoveren tot een feestje! Deze zomerse must-haves zorgen ervoor dat jouw klanten goed voorbereid zijn voor een seizoen vol ontspanning en speelplezier, ongeacht hun leeftijd. De foto's van hun waterpret zullen blijvende herinneringen vastleggen van een geweldige zomer - een slimme manier om in de gedachten van je klanten te blijven!
  • Voldoende opbergruimte: Weg met de rompslomp! Zorg dat alles koel en georganiseerd blijft met bedrukte koeltassen of weekendtassen. Perfect voor strand picknicks, roadtrips of gewoon een dagje uit. 
  • Veilig in de zon: Zorg voor bescherming met zonnebrand, petten, of bedrukte zonnebrillen. Of het nu gaat om een dagje strand of een bergwandeling, jouw merk staat garant voor veilig plezier.
  • Wapperende verfrissing: Laat een briesje waaien met waaiers die niet alleen verkoeling bieden, maar ook jouw bedrijfsnaam verspreiden onder de zomerhitte. Perfect voor zomerse festivals en evenementen, deze waaiers zorgen ervoor dat je merk een koele indruk maakt terwijl je klanten zich verfrissen in de zomerhitte.

Waarom nu bestellen slim is

Veel bedrijven richten hun promotie rond de feestdagen, maar door nu drukwerk voor de zomer te bestellen, benut je je marketingbudget optimaal. Dit geeft jouw merk een strategisch voordeel terwijl concurrenten alleen bezig zijn met de feestdagen. Met gepersonaliseerde zomergadgets maak je een blijvende indruk bij je klanten tijdens bijvoorbeeld evenementen en campagnes.

Profiteer van de zomerperiode en laat ons je helpen. In de rustige zomervakantie, kunnen wij je helpen met het samenstellen van de producten, maar ook het mooi verpakken, bedrukken en naar verschillende adressen sturen. We denken van begin tot eind met je mee en zetten alles op alles om jouw merk te laten schitteren. Wacht niet tot het najaar—maak je merk deze zomer al onmiskenbaar zichtbaar!

Staat je ideale product er niet tussen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.